Image of male fist and female hand showing STOP. Domestic violence concept against women. Black and white photo

Digital konferens till minne av Fadime Sahindal

Dela inlägget

Facebook

Terrafem anordnar tillsammans med oss på Unga Kvinnors Värn samt Elektra Stockholm, Flickaplattformen, Roks, Rädda barnen och Somayakvinno- och tjejjour en digital konferens för att tillsammans med ett flertal experter sprida kunskaper om hedersrelaterat våld och förtryck.

Unga kvinnors värn och de organisationer som anordnar konferensen arbetar dagligen med att bistå kvinnor, flickor och barn. Vi vill också dela med oss av våra erfarenheter att driva opinion, förebygga våld och skydda utsatta.  

Deltagandet är kostnadsfritt.

När: 21 januari 2021

Tid: 08.30-16.10

Anmälan krävs och görs till info@terrafem.org